Feestjes op Mekkerland

Reserveren via:
Telefoon: 0456/34.94.18
E-mail: fauve@mekkerland.be

Feesten op Mekkerland kan heel het jaar door op woensdagen, zaterdagen en zondagen van 14 tot 18u. Dat is gratis. Drank koopt u gewoon in onze zomerbar. Als er iemand jarig is, drinkt die gelukzak gratis! U kan, als u dat wil, zelf een taart meebrengen. Er kan ook iets opgewarmd worden, pannenkoeken of zo. Wij hebben borden, glazen en bestek, dus dat hoeft u niet zelf mee te brengen. Zolang al dat lekkers maar vegetarisch is. Dat is belangrijk. Mekkerland is alcoholvrij. Ook dat is belangrijk.

Omdat wij nogal fan zijn van onze natuur, kiezen wij bewust voor zoveel mogelijk natuurlijke en herbruikbare materialen. U zal ons dan ook niet zien staan springen als u ballonnen, plastiek borden, plastiek slingers, plastiek bekers, plastiek tafelkleden enz. (plastiek whatever eigenlijk) meebrengt naar onze boerderij. Zelf uw afwas doen, wordt ook sterk geapprecieerd.

Wij reserveren een tafel onder het afdak, zodat u ook bij regenweer droog zit. Pas op het einde van het feestje rekenen wij af. U kan dan in alle vrolijkheid betalen met cash, Payconiq of met uw favoriete bank-app.

Reserveren

Een feestje reserveren kan bij Fauve: door te mailen naar fauve@mekkerland.be of te bellen naar 0456/34.94.18