Feest!

Feesten op Mekkerland kan van mei tot en met september op woensdagen, zaterdagen en zondagen van 14 tot 17u. Dat is gratis. Drank koopt u gewoon in onze zomerbar. Als er iemand jarig is, drinkt die gelukzak gratis! U kan als u dat wil zelf een taart meebrengen. Er kan ook iets opgewarmd worden, pannenkoeken ofzo. Zolang al dat lekkers maar vegetarisch is. Dat is belangrijk. Wij hebben borden, glazen en bestek dus dat hoeft u niet zelf mee te brengen.

Wij reserveren een lange tafel onder het afdak, zodat u ook bij regenweer droog zit.
Pas op het einde van het feestje rekenen wij af. U kan dan in alle vrolijkheid betalen met cash, Payconiq of met uw favoriete bank-app.

Workshops

U zal als ouder ongelofelijk scoren bij uw jarige spruit als u het feestje helemaal compleet maakt door er ook een workshop aan toe te voegen.

U kan uw eigen namiddag samenstellen met een combinatie uit het aanbod van The Wild Life. U kiest zelf één of meerdere modules, voor minimaal anderhalf uur:

Bij de workshops van The Wild Life betaalt u €95 voor een anderhalf uur voor max. 10 kinderen. Voor ieder bijkomend uur betaalt u €35. Voor een bijkomend half uur is dat €20. Per extra persoon betaalt u €5 per uur, met een maximum van 15 personen in totaal.

Bij elke workshop moet uiteraard nog nagegaan worden of de workshopgever die dag beschikbaar is. Het is dus aangeraden om meerdere data voor te stellen, dan kijken wij wat er past.

Een feestje reserveren kan door te mailen naar hallo@mekkerland.be.