Feest!

Neem voor het reserveren van feestjes op Mekkerland contact op met Sofie:
Telefoon en WhatsApp: 0456/15.07.29
E-mail: sofie@mekkerland.be

Feesten op Mekkerland kan van mei tot en met september op woensdagen, zaterdagen en zondagen van 14 tot 18u. Dat is gratis. Drank koopt u gewoon in onze zomerbar. Als er iemand jarig is, drinkt die gelukzak gratis! U kan, als u dat wil, zelf een taart meebrengen. Er kan ook iets opgewarmd worden, pannenkoeken of zo. Wij hebben borden, glazen en bestek dus dat hoeft u niet zelf mee te brengen. Zolang al dat lekkers maar vegetarisch is. Dat is belangrijk. Mekkerland is alcoholvrij. Ook dat is belangrijk.

Omdat wij nogal fan zijn van onze natuur, kiezen wij bewust voor zoveel mogelijk natuurlijke en herbruikbare materialen. U zal ons dan ook niet zien staan springen als u ballonnen, plastiek borden, plastiek slingers, plastiek bekers, plastiek tafelkleden enz... (plastiek whatever eigenlijk) meebrengt naar onze boerderij. Zelf uw afwas doen wordt ook sterk geapprecieerd. 

Wij reserveren een lange tafel onder het afdak, zodat u ook bij regenweer droog zit. Pas op het einde van het feestje rekenen wij af. U kan dan in alle vrolijkheid betalen met cash, Payconiq of met uw favoriete bank-app.

Workshops

U zal als ouder ongelofelijk scoren bij uw jarige spruit als u het feestje helemaal compleet maakt door er ook een workshop aan toe te voegen.

U kan uw eigen namiddag samenstellen met een combinatie uit het aanbod van The Wild Life. U kiest zelf één of meerdere modules, voor minimaal anderhalf uur:

  • Plezante plantenwandeling (1 uur), in combinatie met natuurlijk zalfje maken (30 min) en/of wilde pesto maken (30 min)
  • Natuurtekenen (90 min)
  • Natuurtekenen (1 uur)
  • Creatief met afval en natuurlijke materialen – feestslinger (90 min)
  • Creatief met afval en natuurlijke materialen – windvanger (90 min)
  • Boselfjes en Moddertrollen – voor de kleintjes (90 min)

Bij de workshops van The Wild Life betaalt u €110 voor een anderhalf uur voor max. 10 kinderen. Voor ieder bijkomend half uur betaalt u €25. Per extra persoon betaalt u €5 per uur, met een maximum van 20 personen in totaal.

Bij elke workshop moet uiteraard nog nagegaan worden of de workshopgever die dag beschikbaar is. Het is dus aangeraden om meerdere data voor te stellen, dan kijken wij wat er past!

Reserveren

Een feestje reserveren kan door te mailen naar sofie@mekkerland.be of 0456/15.07.29.

Eens u uw reservatie te pakken heeft, neemt u best rechtstreeks contact op met Lies van The Wild Life om je workshop te regelen. Lies Vervloet: lies@thewildlife.be. 0493 16 15 34