Een klein theatertje.

Voor kleine mensen.

Als u zich de laatste tijd liep af te vragen of wij hier op Mekkerland eventueel een soort lijstje hebben van dingen-die-we-graag-nog-zouden-willen-doen, dan kunnen wij u bij deze geruststellen: ja, wij hebben zo'n lijstje. Op dat lijstje stond er al heel lang en toch wel redelijk bovenaan: "Mekkerland Kindertheater".

Toen het geweldige kinder- en kleutertheater 4Hoog onlangs aan ons vroeg of zij twee try-outs van hun nieuwe buitenvoorstelling "Stok Paard Prins" bij ons mochten komen spelen, namen we ons lijstje en onderlijnden we "Kindertheater". Toen Stad Gent ons dan plots ook nog eens financiële duwtjes in onze rug begon te geven, dachten wij: "Dàt is erom vragen!"

En omdat wij hier nooit bij de pakken blijven zitten - we hebben hier eigenlijk ook geen pakken - bouwden we met de jongeren en de vrijwilligers van onze zorgboerderij, dit kleine theatertje voor de kleine mensen op Mekkerland. Want:

Iedereen heeft recht
op schoonheid en ontroering.
Hoe jonger je hiermee start,
hoe rijker je leven wordt.
Frans Van der Aa - 4Hoog

Als u graag wil weten wie er wat op komt spelen, hebt u nòg een reden om onze agenda en onze facebookpagina in de gaten te houden! Goed zo!


Met de gewaardeerde steun van Stad Gent ♥